O nas

Jesteśmy polskim producentem piwa rzemieślniczego działającym z pasją i zaangażowaniem w sercu Beskidu Wyspowego – Limanowej. Nasz kraftowy browar powstał z miłości do tradycyjnego piwowarstwa i chęci tworzenia wyjątkowych, pełnych smaku napojów regionalnych. Jako mały browar rzemieślniczy warzymy nasze piwa zgodnie z klasyczną sztuką piwowarską w oparciu o sprawdzone receptury i najwyższej jakości składniki. Woda z górskich źródeł, starannie dobrane słody, aromatyczne i goryczkowe chmiele oraz wyselekcjonowane drożdże to podstawa każdego warzenia.

Nasza warzelnia piwa o wybiciu 22,5 hl, wspierana przez nowoczesną technologię i zautomatyzowaną rozlewnię z pasteryzatorem tunelowym, pozwala utrzymać najwyższe standardy jakości.  Jako polski producent alkoholu premium oferujemy pasteryzowane, niefiltrowane trunki rozlewane do butelek 500 i 370 ml z rocznym okresem przydatności do spożycia. Stawiamy na autentyczność, dlatego nasze piwa są naturalne i dopracowane w każdym detalu.

Browar Bóbr to browar rzemieślniczy skupiający się na tradycji z nutką nowoczesności. Jeśli szukasz solidnego dostawcy piwa lub chcesz poznać prawdziwy smak rzemiosła, zapraszamy do miejsca, w którym alkohol tworzy się z serca.

maszyny do produkcji piwa

Otwartość Browaru Bóbr na nowe smaki

Dodając do naszego dziedzictwa piwowarskiego element innowacyjności, z dumą możemy pochwalić się stworzeniem pierwszego na świecie bezalkoholowego Gruitu – napoju inspirowanego średniowieczną recepturą z XIII wieku. Jest to piwo warzone bez użycia chmielu, a z dodatkiem aromatycznych ziół. Zostało przez nas odtworzone w nowoczesnej, bezalkoholowej wersji, co czyni ten produkt wyjątkowym na skalę krajową i międzynarodową. To połączenie historycznego kunsztu z nowoczesną technologią. Projekt ten spotkał się z uznaniem zarówno branży, jak i konsumentów, potwierdzając, że rzemiosło nie zna granic, jeśli towarzyszy mu odwaga eksperymentowania.